Despre mine
   

 

Salutare...

pentru cei care nu mã cunosc sau pentru cei care nu m-au recunoscut înca (desi mã îndoiesc) eu mã numesc Florin Ploscar si dupã cum vedeti asta ar vrea sa fie pagina mea personalã.

... ce pot eu sa vã mai zic ... m-am nascut într-o zi cu soare si cu douã dimineti în cel mai frumos loc din lume si anume în Poiana Blenchii judetul Sãlaj pe 20 octombrei 1979.

O parte din scoala generalã si liceul l-am terminat la Dej la Colegiul National Andrei Muresanu unde am terminat profilul de Matematica Fizica în anul 1998. În acelasi an am intrat prin admitere la Universitatea Babes Bolyai din Cluj Napoca la facultatea de Matematica, unde am petrecut patru ani minunati iar in 2002 am absolvit Sectia de Matematica si Informatica.

La cateva zile dupa licentã si sustinerea lucrarii de diploma am plecat in Statele Unite cu un program de vara. Mai exact am fost într-un orasel Champaign, in statul Illinois, la vreo 200 de km de Chicago. Am stat in state aprox 4 luni si rãmas cu amintiri superbe. Am reusit sa vizitez parcul de distractii Six Flags de langa Saint Louis, Atlantic City si alte obiective din New Jersey, New York-ul... statuia Libertatii si altele.

Întors în tarã în Noiembrie 2002 am reusit cu greu sã îmi gãsesc un job serios... apoi încetul cu încetul lucrurile au intrat în normal, o perioada am lucrat la Universitatea Babes Bolyai dupa care m-am mutat in Satu Mare unde lucrez la Societatea de Servicii de Investitii Financiare NOVA invest SA si sunt asistent la Universitatea Tehnica din Cluj pentru care predau Informatica la sectiile din Satu Mare.
Mai multe detalii o sã gãsiti în CV-ul meu ...

Home Up